Onze specialiteiten

Ambachtelijk vlees

Het lekkerste ambachtelijke vlees kunt u bij ons kopen voor 1 persoon tot wel 500 personen. Een kleine greep uit onze vlees specialiteiten:

  • Magere stooflappen
  • Fricandeau
  • Pincho gehakt
  • Berliner leverworst
  • Chili kip spiches
  • Gerookte gelderse worst
  • Mager runder hachee vlees

Polier wild en gevogelte

Ook voor wild en gevogelte kunt u bij ons terecht. Ambachtelijke Slagerij van Poppel is gespecialiseerd polier in wild en gevogelte. Voordeel van wild is dat de bereidingstijd niet langer hoeft te zijn van een ander willekeurig stukje vlees, echter het is vaak zoveel lekkerder en vol van smaak! Een kleine greep uit het wild en gevogelte dat wij leveren:

  • Ree
  • Hert
  • Konijn en haas
  • Wild zwijn
  • Kalkoen
  • Kwartel
  • Gans en eend
  • Fazant

Gourmet, steengrill en fondue

Wilt u lekker gaan gourmetten, steengrillen of een fondue organiseren? Maak dan een keuze uit onze gourmet, steengrill en fondue pakketten. Pakket A vanaf €6,50 per persoon en pakket B vanaf  €11,95 per persoon.

 

Pakket A - Basis pakket (4 stuks vlees pp verdeeld over 7 soorten vlees):

  •  Biefstuk, varkensvlees, gemarineerd varkensvlees, kipfilet, mini slavink, hamburger en gemarineerde speklapjes. 

 

Pakket B - Compleet pakket (9 soorten vlees):

  • Pepersteak, Lamskoteletjes, biefstuk, varkensvlees, gemarineerd varkensvlees, kipfilet, mini slavink, hamburger en gemarineerde speklapjes. 
  • Rundvlees salade, 2 soorten rauwkost, fruitsalade, paprika, champignons, uienringen, stokbrood en kruidenboter.

Koud buffet

Overheerlijk koud buffet is te bestellen vanaf 10 personen vanaf €9,95 per persoon. Indien vis gerechten gewenst, dan is de prijs vanaf €12,50 per persoon. Keuze  uit de onderstaande koude gerechten:

  • Huzarensalade
  • Gevulde eitjes
  • Hamrolletje en paté
  • Haring met uitjes
  • Garnalen en vis
  • Gepocheerde zalm
  • Rauwkost salades

Warm buffet

Overheerlijk warm buffet is te bestellen vanaf 10 personen vanaf €9,95 per persoon en bestaat uit de onderstaande gerechten die warm worden aangeleverd:

  • Goulash
  • Hachee
  • Varkenshaas
  • Champignon roomsaus
  • Nasi en Bami
  • Bief pepersaus
  • Kip culinair
  • Bami en/of Nasi
  • Babi pangang
  • Etc

Stompetoren Kaas

Stompetoren kaas wordt gemaakt van weidemelk.  Daardoor zitten de koeien ‘lekkerder in hun vel’ en zijn ze gezonder. Het eten van vers gras zorgt bovendien voor een rijkere, smaakvolle melk en dus kaas. Wij verkopen de volgende soorten Stompetoren Kaas:

  • Jong t/m belegen en extra belegen t/m oud
  • Grand Cru
  • 35+ kaas
  • Komijnekaas